Hlavní obsah
Článek

Hollywoodské hvězdy první velikosti Keanu ReevesSandra Bullock (60) se v úterý sešli po třiceti letech od uvedení do kin jejich společného trháku Nebezpečná rychlost. Slavnostní promítání se konalo v hollywoodském kině Egyptian Theatre a bylo beznadějně vyprodané.

Herci, kteří oba vsadili na klasiku v podobě černých kalhot i saka, letos oba oslavili významné životní jubileum, ale asi jen málokdo by tipoval, že se jednalo o šedesátiny. Jak rodák z libanonského Bejrútu, tak jeho kolegyně z Arlingtonu ve Virginii vypadali spíš o dvě dekády mladší.

Herce z veleúspěšných sérií Matrix a John Wick s držitelkou Oscara za snímek Gravitace pojí blízké přátelství, ale v minulosti k sobě chovali i hlubší city. Jenže se ani jeden neodvážil se s nimi tomu druhému svěřit. Oba se o tom, co k sobě cítili, rozpovídali až o spoustu let později moderátorce Ellen DeGeneres v její talk show.

Herečka v roce 2018 na adresu Reevese v pořadu řekla: „Přemýšlela jsem nad tím, jak je Keanu Reeves úžasný. A také jak je to krásný muž. Při natáčení pro mě bylo opravdu hodně těžké, abych dokázala vydržet vážná. Když se na mě podívat, vždycky jsem se hloupě uculila. Nikdy jsem s ním nechodila, protože na mně asi bylo něco, co se mu nelíbilo.“

O pár měsíců později zavítal do stejného pořadu i Reeves a Ellen využila jeho přítomnosti k tomu, aby se ho na Sandru zeptala. „Očividně nevěděla, že jsem do ní také zamilovaný,“ řekl s povzdechem.

Dvojice se společně postavila před kamery ještě o pár let později v Nebezpečné rychlosti 2 a následně i v romantickém snímku Dům u jezera. Ani tam se ovšem přátelství nepřeklenulo v nic víc. Sandra se údajně i bála, že pokud by jim to nevyšlo, přišla by o něj i jako o kamaráda.

Sandra má za sebou řadu neúspěšných vztahů, kdy chodila mimo jiné s Matthewem McConaugheym, Hughem Grantem nebo s Ryanem Goslingem. Také manželství s Jessem Jamesem skončilo rozvodem. Velkou lásku jejího života, fotografa Bryala Randalla, jí před dvěma lety vzala nemoc ALS. Keanu je již šestým rokem ve šťastném vztahu s umělkyní Alexandrou Grant.

4
fotky

Další články

Načítám