Hlavní obsah
Článek

Tak to tu ještě nebylo! V Ulici se letos blýskne i Sebastian Navrátil. Bude se motat kolem oblíbené postavy, gamblerky Vandy, kterou hraje Kristýna Hrušínská. Reakce diváků jsou zatím poměrně rozpačité, zato dámy ve štábu, ty byly prý nadšené.

„Vandě vstoupí do života, to by mě zajímalo, co s ní bude mít společného. Že by někdo na doučování na angličtinu,“ zamýšlela se v diskuzi na facebookových stránkách seriálu Zuzana, která se perfektně trefila.

Zpěvák si nezahraje lichváře, ba ani svůdce, s nímž Vanda zmizí do Kanady. Ztvární již zmíněného studenta angličtiny. „Anglicky se domluvím, i když jsem se angličtinu nikdy neučil, maturoval jsem z němčiny,“ svěřil se v rozhovoru pro televizi Nova Navrátil, který věří, že si před kamerou neuřízl ostudu.

V Ulici se k nelibosti jeho fanynek a fanoušků dlouho neohřeje. „Jde o epizodní roli, která byla časově omezená,“ řekla nám mluvčí seriálu Lucie Urbánková.

Podle informací Super.cz přítel Andrey Bezděkové (29) udělal velký dojem na celý štáb, zejména pak na dámskou část osazenstva. Ta nyní apeluje na tvůrce, aby na Sebastiana nezapomněli a dali mu v budoucnu ještě prostor.

To skalní diváci by s otevírání náruče novým tvářím ještě počkali. Mají totiž pocit, že už se v seriálu objevil téměř každý. „Teď už jenom chybí Jágr a estráda je kompletní,“ napsal Pavel. „Prosím, zařaďte tam taky paní Jiřinku Bohdalovou a já bych to taky vzal. Díky,“ vtipkoval Vojta.

Další články

Načítám