Hlavní obsah
Článek

O tomto páru se v poslední době hodně mluvilo. I když Andrea Bezděková (29) a její přítel Sebastian Navrátil zatím neprozradili jestli, a případně jakou roli sehráli v napadení Miraie Navrátila, je kolem nich pořád rušno. Už kvůli tomu, že jejich vztah měl mediálně vděčným incidentem údajně utrpět.

Soudě dle toho, jak se prezentují na sociálních sítích, to na rozchod nevypadá. Spíš naopak. Na instagramu předvedli scénu jako vystřiženou z romantického filmu. Trochu kýčovitou, pravda, ale i to se rozhodně počítá.

Vyfešákovaný Sebastian v krátkém videu nese na rukou svou lásku, které to také náramně sluší. Evidentně ji ale zradily vysoké podpatky. Ty se v kombinaci s dlažebními kostkami ukázaly jako vražedné a dlouhodobě neúnosné, a tak je po zbytek cesty nesla raději v ruce.

Tak proč to všechno nepřetavit do krátkého videoklipu, u kterého nezůstane jedno oko suché. A co teprve když to doprovodíte jednou z nejromantičtějších písní a kulisou staré Prahy uprostřed noci. Ani ona lucerna nechybí.

Pro pořádek jen dodejme, že oním umělcem, kterého Navrátil angažoval, byl americký zpěvák Louis Armstrong, který v podkresu zpívá svůj hit What A Wonferful World. V tomto případě to na krizi, natož rozchod rozhodně nevypadá.

„Vy jste prostě dokonalí,“ zasnila se Marti. „Jste krásný pár. Moc vám to sluší,“ přidala se v následné diskuzi Lenka. „To tak ráda vidím,“ zasnila se Tess.

Další články

Načítám