Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ellie Goulding (37) je pověstná svými nevšedními kostýmy jak na společenské akce, tak na vystoupení. Na večírku v Londýně jí to dle lidí ale trochu „ujelo“ a šaty, které oblékla, by spíš měly skončit v koši.

Večírek na oslavu 10. výročí Chiltern Firehouse se sice nesl v duchu kostýmové party, něco na způsob maškarního bálu, většina osobností se ale přeci jen oblékla s jistou dávkou noblesy, už proto, že na galavečeru byla přítomna třeba i těhotná princezna Beatrice. Pochvalu dokonce získala i Lady Victoria Hervey, která většinou bývá označována jako nejhůře oblečená celebrita na společenské akci, která se navíc nebojí ani odhalovat své vnady.

Tentokrát by ale pomyslnou cenu za nejhorší šaty získala zřejmě právě Ellie Goulding. Ta sáhla po odvážném kompletu, který si příliš nezadal se spodním prádlem a skládal se z černého korzetového body a průsvitné sukně. Ellie tak dala všem hostům na odiv své vnady, břicho, celé nohy i zadek. A právě tento model v lidech zrovna příjemné pocity nevyvolal.

„Tady platí staré přísloví. Za peníze si úroveň nekoupíš“, „OPRAVDU to nevypadá dobře, že. S jejími penězi by si člověk myslel, že si může dovolit zrcadlo“, „Ellie a její implantáty vypadají zoufale a lacině“, „Ego Ellie Goulding ji přesvědčilo, že bude vypadat skvěle. Jako obvykle nevypadá“, „Myslím, že EG prochází krizí středního věku“, tyto a další komentáře se objevují pod článkem v magazínu Daily Mail. Ellie Goulding by se tak příště měla asi zamyslet nad tím, jestli by nebylo lepší držet se starého známého pravidla, že méně je někdy více.

Další články

Načítám