Hlavní obsah
Článek

Některé hlášky zrají jako víno. Jednu takovou, shodou okolností také o víně, připomněl Filip Neruda. Tomu se zalíbila slova Aleny Schillerové o tom, že ji nikdy v práci neuvidíte se skleničkou alkoholu. V té souvislosti dal k lepšímu momentku z narozeninové párty Miloše Zemana.

„Se skleničkou mě nevyfotíte,“ citoval syn europoslankyně bývalou ministryni financí, která si touto větou dost naběhla. Poté, co všechny ubezpečila, že alkohol je pro ni ve Sněmovně a během pracovní doby tabu, lidé se mohli přetrhnout, aby jí dokázali, že najít její fotku se sklenkou vína nebo půllitrem piva není tak těžké.

Neruda pak připojil momentku z oslavy 80. narozenin Miloše Zemana, kde Schillerová drží v ruce pohár vína. „Nehodlám se jí tu nějak zastávat a už vůbec nejsem jejich volič, ale nealko varianta tě nenapadla?“ zeptal se ho v následné diskuzi na sociální síti Matyáš.

„Nealko na Zemanově oslavě? Nehrozí,“ smál se syn europoslankyně.

Nejspíš opomněl, že fanoušci Schillerové jsou vždy poblíž a ochotni se političky zastat. „Paní Schillerová se jasně vyjádřila, že ji se skleničkou neuvidíte v práci, konkrétně v Poslanecké sněmovně. To, že si spratek Nerudové přebírá slova jinak a nerozumí jim, je odrazem jeho mentálních možností,“ rozčílila se Eva. „Sklenku držela, ale vína se nenapila,“ hájil Schillerovou Jakub. „Na fotce nepije,“ doplnil Robert.

Poté, co zjistil, že tudy cesta nevede, se Neruda raději odporoučel a nechal si tento status žít vlastním životem. Zřejmě čekal, že mu budou lidé tleskat, to se ale nestalo.

Další články

Načítám