Hlavní obsah
Článek

O pořádnou melu se před pár dny postarala manželka Filipa Blažka (50). Když jeho žena Jolana z pracovního profilu okomentovala prsa Veroniky Arichtevy (38), určitě ji nenapadlo, že by to mohlo mít vliv i na účast jejího muže ve StarDance. Netrvalo dlouho a na hlavu herce se po manželčině vyjádření snesla vlna kritiky.

Vedle řady značně vulgárních komentářů si přečetl i to, že by jeho manželka neměla chodit na přímé přenosy a že mu to ve StarDance už předem projela. S první vlnou hejtů se tak musel Filip Blažek od diváků taneční soutěže popasovat dřív, než vkročil na parket. „Já to nečtu a jde to úplně mimo mě,“ vyjádřil se herec poprvé ke kauze a dodal, že se tím netrápí. „Vůbec, až to začne, tak doufám, že bude plno pozitivního, a za to, že budu třeba nemehlo, mě snad nikdo neodsoudí,“ dodal herec.

To, že by ho vlna kritiky semlela a nechtěl by v show dál pokračovat, nehrozí, a to ani když dostane nálož za své taneční kreace. „To by ani snad nešlo smluvně, myslím, že to člověka nakopne, a bůh ví, kdo to píše, člověk to nemůže brát vážně,“ dodal Filip Blažek, který dostal nabídku do StarDance už v minulosti a letos konečně kývl.

A jak to vypadá s jeho ženou Jolanou a její účastí na přímých přenosech StarDance? „Uvidím ještě, jak se moje paní popere se svou vnitřní žárlivostí. Já bych žárlil taky, pochopitelně. Lidi se na sebe budou lepit a podobně a musí spolu fungovat. Ale starší dcera chce chodit na každý přenos a chce mě vidět. Do toho i kolegové z divadla,“ dodal Filip Blažek s tím, že fanouškovskou základnu už teď má.

Přípravu na taneční show bere zodpovědně a už teď se plánuje pustit do trénování. „Průběžně sportuji, ale toho času je míň a míň. Řekl jsem si, že to musím rozběhat, mám tam zátěžovou vestu, abych trochu nahodil tu fýzu,“ prohlásil Filip. Jeho taneční partnerka Adriana Mašková jen doufá, že si neublíží ještě před startem. „Myslím, že to přijde s tím tancem samo. Jak člověk začne ten pohyb dělat, tak se ta fyzička přidá. Jako jak chceš, ale vím, že Mirek Hanuš si tehdy šel zaběhat předtím, než jsme měli první trénink, a něco si udělal,“ dodala s úsměvem Adriana.

Další články

Načítám