Hlavní obsah
Článek

Coming out bývalého závodníka Formule 1 Ralfa Schumachera (49) vzbudil pořádný poprask v jeho rodině. Bratr slavnějšího závodníka Michaela Schumachera (55) prozradil, že už nějaký ten pátek žije po boku muže. S francouzským přítelem Etiennem (34) je konečně šťastný, ale jeho vztah s mužem těžce nese exmanželka Cora (47). S tou se přitom Ralf rozvedl už v roce 2015.

Cora se i tak cítí ublíženě a na Ralfovi nenechává nit suchou, což ale těžce nese jejich společný syn David (22), který se také věnuje automobilovým závodům. S matkou má nyní vztah na bodu mrazu, protože mu vadí, že zveřejňuje detaily z už dávno ukončeného manželství s jeho otcem Ralfem.

Na sociální síti mimo jiné promluvil o tom, že jeho matka odjakživa trpěla psychickými problémy. „Normálně bych nechtěl mluvit o rodinných záležitostech na veřejnosti, protože o těchto tématech se nemluví online, ale moje matka se na to bohužel dívá jinak,“ napsal David Schumacher ve svém prohlášení na instagramu.

„Když se moji rodiče v roce 2015 rozvedli, matka mi vyhrožovala, že pokud s ní nebudu žít, zničí mi můj životní sen stát se automobilovým závodníkem, protože kvůli střídavé péči už nepodepíše potřebné dokumenty,“ šokoval David. On sám chtěl ale vyrůstat s otcem Ralfem.

„Nechtěl jsem s ní už být, protože nebyla v dobrém psychickém stavu na to, aby se o mě mohla starat. A já nechtěl vyrůstat v prostředí, kde se celý den řešilo jen to, jaký je můj otec špatný člověk,“ dodal. A přidal i další šokující detaily. „Dokonce mě chtěla proti mé vůli odvést od mého vlastního otce, situace se tehdy vymkla kontrole. Museli jsme zavolat policii, protože mého tátu mlátila,“ vzpomínal na nepěkné zážitky dnes už dávno dospělý David.

David Schumacher se pustil do své matky, příspěvek pak z instagramu smazal. I tak koluje po sociálních sítích.

Ten se také zastal svého otce Ralfa, kterého Cora obviňuje z toho, že ho zmanipuloval proti ní. „Táta dělal vždy vše pro to, abych měl s matkou dobrý vztah. Pořád mě neustále přesvědčoval, abych jí dal ještě jednu šanci. Pokaždé jsem to odmítal,“ dodal David s tím, že chtěl na negativní vzpomínky prostě zapomenout. Nyní ale Cora opět šije do jeho otce, protože neskousla, že má přítele. To už je na Davida „prostě moc“.

„Je to strašná ostuda, jak se chová, moji rodiče už jsou deset let rozvedení. Prosím, dej nám už pokoj a nech nás už oba žít naše vlastní životy, my tě taky necháváme být,“ vzkázal své matce rozhořčený David, který posléze vzkaz ze sociálních sítí vymazal s tím, že mu vlastní matka poslala dopis od právníka. Jak to tak vypadá, tady to bude ještě hodně divoké…

6
fotek
Související témata:
David Schumacher

Další články

Načítám