Hlavní obsah
Článek

Susan Sarandon (78) si vždy ráda dělala věci po svém, a jak je vidět, její dcera Eva Amurri to má stejně. Herečka a lifestylová blogerka pořádně setřela lidi, kteří se pohoršovali nad jejími svatebními šaty. Za své vnady se totiž rozhodně nestydí.

Devětatřicetiletou Evu má Susan Sarandon s italským filmařem Francem Amurrim. Herečka už má sama tři děti, dceru Marlowe (8) a syny Majora (7) a Matea (4) s bývalým manželem, fotbalovou hvězdou Kylem Martinem (43). Od roku 2020 ale byla Eva rozvedená, jednou si zašla s kamarádkou do restaurace, a protože kamarádka chodila s šéfkuchařem na střední, došlo i na rozhovor. Přeskočila jiskra a zanedlouho už byli Eva a Ian Hock nerozlučnou dvojicí.

V lednu roku 2021 pak na svém blogu o svém příteli informovala. „Jsem nesmírně šťastná, že se s vámi mohu podělit o to, že mám ve svém životě skvělého přítele! Jmenuje se Ian, je milující, kreativní, hezký a zábavný a máme spoustu společného.“

Koncem února loňského roku se konaly zásnuby a toto pondělí si snoubenci ve Windrift Hall v New Yorku řekli své „ano“. Své svatební šaty od návrhářky Kim Kassas si prý Eva vybrala velmi pečlivě. „Chtěla jsem se cítit sexy, ale zároveň elegantně a myslím, že ty šaty jsou dokonale vyvážené.“ Jelikož se fotky objevily v magazínu People a Eva je samozřejmě sdílela i na svém profilu na Instagramu, viděla je i široká veřejnost a spousta lidí si vzala na paškál dle nich až příliš velký výstřih.

„Jo, šaty bez ramínek nejsou pro každého,“ nebo „Obvykle se čeká až na recepci, aby se vystavily melouny na servírovacím podnosu“ či „Schovejte ta povislá štěňata,“ to jsou jen jedny z mála komentářů, kterými lidé zahrnuli Evu a její šaty.

Eva ale nemlčela a lidem dala jasně najevo, co si o jejich komentářích myslí. Své svatební šaty si znovu vystavila na Instagramu, tentokrát v rámci příběhu, a dokonce zveřejnila i výřez, ve kterém byla vidět jen její ňadra. A připsala vzkaz: „Komukoliv pohoršenému nad tím, že jsem svá ňadra někam neodložila - klidně si udělejte otisk obrazovky na později.“ Je jasné, že na takovou odpověď už byli hateři krátcí.

Další články

Načítám