Hlavní obsah
Článek

Zatímco jsou celé Vary ve varu, špičky ANO se rozhodly, že se vydají opačnou a méně prostopášnou cestou. Andrej Babiš (69) se pochlubil vysvěcením nové kapličky v milovaném a jeho srdci milém místě, kde nechyběla ani Alena Schillerová. Ta se hned pomodlila, což lidé nenechali bez povšimnutí.

„Slavnostně jsme na Farmě vysvětili kapličku, kterou vymyslel můj přítel František,“ pochlubil se bývalý předseda vlády. Na sociální síť také umístil pár snímků z události, ze které jeho fanouškům srdce poskočilo.

„Měla jsem tu čest být při slavnostním vysvěcení nové kapličky v areálu Čapí hnízdo. Pomodlila jsem se, aby se stala místem pokoje, naděje a lásky. Aby každý, kdo k ní přijde, našel blízkost Boha a povzbuzení na své životní cestě,“ napsala si na Facebook někdejší ministryně financí.

„Znamení doby posledního soudu jsou tady. Nahoře je dole, černá je bílá, Bůh se z nebe odstěhoval, čertům zvoní v uších, kočky a psi spolu smilní a na Čapáku je kaplička s ANOmodlenkou. Bože, smiluj se nad námi!“ glosovali momentku Pastoral Brothers, kteří ji také upravili k obrazu svému.

„Ta bába je fakt neuvěřitelná. Myslím, ze by měli pozvat exorcistu a tu kapli nechat vysvětit znova,“ komentoval bohulibou kratochvíli diskutér Fak Totum, který evidentně nepatří mezi fanoušky Schillerové.

„Bizár dosáhl vrcholu,“ řekl k události Jan. „Zdravím, paní Alenko, moc pěkně napsáno. Je vidět, že je to od srdíčka,“ pravila smířlivá Zdeňka.

Další články

Načítám