Hlavní obsah
Článek

I když si Alena Schillerová zakládá na tom, že s úsměvem jde všechno líp, aktuálně jí moc do smíchu není. Ukázalo se, že nemluvila tak úplně pravdu, strašila lidi a Markéta Pekarová Adamová (39) jí to teď dala pěkně sežrat. To jí na náladě jistě nepřidá.

„Alena Schillerová 9. května 2024 prohlásila, že jako jediná země na světě jsme se dosud nevrátili na úroveň před covidem. Dnes už víme, že je to lež, tak pevně doufám, že to z materiálů hnutí ANO k věčné kritice vlády bude vyškrtnuto,“ nechala se slyšet předsedkyně Poslanecké sněmovny.

Tasila přitom článek webu Novinky.cz, který informuje o tom, že se Česko na úroveň před covidem dostalo už předloni. „Navýšení tempa HDP v roce 2022 bylo způsobeno zejména zapracováním nových informací ze sčítání a změnou deflace energetických komodit,“ okomentovali revizi statistici.

„Mezitím jsme poslouchali jen samé lži od opozice, jak je tato vláda neschopná!“ zvolal v diskusi pod facebookovým příspěvkem Pekarové Adamové nadšený Ondřej.

„Skvělá zpráva,“ zatleskala Brigita. „Jenže ti lidé si chybu nepřiznají a neustále zpochybňují, útočí a někteří mluví naprosté nesmysly,“ nechala se slyšet Helena, která má za to, že od opozice pochvala vlády beztak nikdy nepřijde.

Jisté je, že Schillerová to nenechá jen tak a při nejbližší příležitosti zase tasí zbraně. Jestli to bude předražená kyselá okurka, kdo ví. Ta by se přímo nabízela. Aktuálně se velmi podobně jako nakladačka zřejmě tváří.

Další články

Načítám