Hlavní obsah
Článek

Párty uspořádanou jako předzvěst dostihové události Velká pardubická si nenechala vedle dalších známých tváří ujít cvičitelka Hana Kynychová (56). Levnější model než ona asi neoblékla žádná z přítomných dam.

Hrozně ráda chodím do sekáčů. Dneska se tomu říká udržitelnost a po mně to udrží ještě moje dcery, protože dneska už máme všechny stejnou velikost, a to dokonce i bot, takže mi všechno tahají a už se pouštějí i do kabelek. A tyhle šatičky jsem si pořídila právě v second handu za padesát korun,“ prozradila Hanka.

Jelikož většinu peněz investovala do nového bydlení, domku za Prahou, kam už se celá rodina přestěhovala, jak nám vyprávěla v našem videu. Na výstřelky v oblasti módy by stejně nebyly finance a v kombinaci se zelenými lodičkami a růžovým psaníčkem udělala v černých šatech ke kolenům i tak dost parády. Zvlášť když si jako obvykle nevzala podprsenku a dekolt měla dost hluboký.

Černé modely na párty zvolily i herečka Eva Čížkovská (58) anebo Agáta Hanychová (39), která dorazila v doprovodu mladší sestry Korduly Stropnické (18). Barvičkami naopak zářily moderátorky Veronika FarářováŠtěpánka Duchková (51). Jak to dámám slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Další články

Načítám