Hlavní obsah
Článek

Většina celebrit si s průsvitností svých modelů spíše pohrává a buď se do nich přidává vsazená látka, nebo si alespoň přelepí bradavky. Ruská supermodelka Natasha Poly (39) se s tím ale nepáře na párty si oblékla šaty, ve kterých bylo od pasu nahoru vidět skutečně úplně všechno.

Narozeniny sice měla Lila Moss, největší pozornost ale k sobě na její párty přilákala supermodelka Natalia Sergeevna Polevshchikova, která se ve světě proslavila jako Natasha Poly. Ta se v necelých čtyřiceti letech stále pyšní superštíhlou postavou a také se ji nebojí ukázat. A to doslova. Během pařížského týdne módy se zúčastnila oslavy dvaadvacátých narozenin sestry Kate Moss Lily a zřejmě si vysloužila cenu pro nejodhalenější model večera.

Na sebe oblékla černé, naprosto obepnuté šaty, které díky průsvitné látce odhalily každý kousek jejího těla. Pod nimi si vystačila pouze s titěrnými kalhotkami v tanga stylu, podprsenku nechala doma. A přesto, že ke svému hrudníku lákala pozornost mnoha pohledů, během cesty od auta na párty se usmívala od ucha k uchu a ochotně se fotila s přáteli. Někteří lidé v komentářích pod článkem v magazínu Daily Mail Natashe radí, že příště se má na šaty vykašlat a rovnou přijít nahá.

Případní obdivovatelé krásky narozené v ruském Permu ale mají smůlu. Natasha se už v roce 2011 provdala za podnikatele Petera Bakkera a ve svazku je s ním dodnes. Přesto, že by to při pohledu na její štíhlé tělo nikdo neřekl, Natasha je také maminkou dvou dětí, v roce 2013 porodila dceru jménem Aleksandra Christina a v roce 2019 přivedla na svět syna Adriana Greye. S rodinou žije Natasha v Amsterdamu.

Další články

Načítám