Hlavní obsah
Článek

Rodina herce Saši Rašilova (52) a jeho manželky Lídy má za sebou velké stěhování. „Odstěhovali jsme se z rodinné vily na Zbraslavi do centra Prahy. Jsme tam mnohem spokojenější,“ řekla Super.cz Ludmila Rašilovová (39).

Soužití s velkou rodinou prý nebylo poznamenáno žádnými velkými problémy, i když na jednom místě jich žilo opravdu hodně. Ve spodním patře bydlí Sašův bratr Václav s manželkou Magdalenou a jejich čtyřmi syny. V horním patře hercova maminka a sestra. „My si k domu postavili přístavbu a teď řešíme, co s ní,“ upřesnila Lída.

Manželé Rašilovovi nyní zakotvili i s dcerami, sedmiletou Marií a čtyřletou Emilií, na pražské Malé Straně. „Našli jsme si byt 3+1 a zatím jsme tam v pronájmu. Cena je s ohledem na lokalitu velmi přátelská,“ míní Lída, která si nemůže vynachválit, že nemusí nikam dojíždět.

„Už jsem si připadala spíš jako taxikářka. Tady to mají holky pěšky kousek do školky i do školy a nemám to daleko ani do divadla. Bydlet za Prahou je sice pěkné, ale opravdu nepraktické. A jak budou holky větší a budou jim přibývat i kroužky, tak bych byla na Zbraslavi asi řidičkou na plný úvazek,“ dodala.

Další články

Načítám