Hlavní obsah
Článek

Martu Jandovou opět vídáme jako porotkyni soutěže Česko Slovensko má talent. Nedávno se ale mezi televizními diváky řešilo jedno vystoupení, které zpěvačku velmi rozzuřilo. Bylo to v momentě, kdy jeden mladý muž přišel a začal velmi sprostě rapovat o tom, co všechno by v posteli udělal ženám.

Marta mu okamžitě dala červený křížek, vynadala mu a otočila se na židli, že ho nebude víc poslouchat ani se na něj dívat. Postupně se k ní přidala celá porota. Schytala ale v komentářích kritiku, zdali není zbytečně přecitlivělá. Ani s odstupem času to ale nevidí jinak. „Já jsem se na to ještě jednou podívala, a naopak si myslím. že jsem tak strašně nereagovala. Kdyby tam ten kluk přišel a vypadal jako zlej raper, kterej má všechno na háku, tak si řeknu, že ok, ale on tam přišel a vypadal, že jde v neděli ráno venčit psa. Vypadal jako milej kluk a pak urážlivě mluvil o ženách. Já nejsem nějaká velká feministka, ale naštvalo mě, že na to můžou koukat i děti,“ svěřila se Marta Super.cz.

Šarvátka mezi Martou a tímto soutěžícím měla dohru právě na internetu. „On mě pak označil v nějakým jeho storíčku na instagramu a napsal, že jsem pokrytec, protože tam přišel i takovej kluk a říkal, že je z Marsu, a že tomu jsem se smála, ale to porovnává jablka s hruškami. On falešně zpíval a čekal, že ho vybučíme. To dítě u televize samo vidí, co to je. Ale když přijde slušnej kluk a začne používat odporný slova o ženách a navíc věděl, do čeho jde. Měl si vybrat jinou porotu, kde nesedí dvě ženy,“ dodala Marta Jandová v našem rozhovoru.

Další články

Načítám