Hlavní obsah
Článek

Herečka Sara Sandeva (27) oslavila 27. narozeniny. Místo velkolepé party měla pouze menší oslavu, na které nechyběla její rodina a nejbližší. S blahopřáním ji potěšil také Jakub Prachař, který jí napsal veřejné vyznání.

V den narozenin své přítelkyně sdílel Jakub Prachař jejich společnou fotografii a nevynechal ani krásná slova. „Všechno nejlepší. Miluji tě,“ napsal v makedonštině na svůj Instagram herec. To udělala nedávno i Sara. „Umí mě rozesmát, a co je pro mě coby pro balkánskou holku nejdůležitější, že má cit pro rodinu, je opravdu strašně hodný a má pro mě vždy otevřenou náruč,“ řekla Super.cz Sara.

Herečka se pak pochlubila střípkem ze své oslavy. Místo narozeninového dortu měla svíčku na pizze, ale to jí rozhodně nevadilo. „Po natáčení jsem jela za rodinou, do restaurace, kde měli večeři. Moment tady a teď. V zemi, kde jsem se narodila. Před 27 lety,“ napsala herečka.

„Nejkrásnější dort. A já naprosto spokojená a šťastná. A pak jsem se celý den dojímala. A zase si uvědomila, jak úžasný lidi kolem sebe mám. A to není samozřejmost. Děkuji tam nahoru za vše. Jsem vděčná,“ svěřila se Sara Sandeva, které ve velkém začali k narozeninám gratulovat i její kolegyně.

S přáním se přidala na sítích například Dagmar Havlová. „Užij si svůj den v radosti,“ napsala herečka. „Všechno nej, milá,“ připsala Patricie Pagáčová.

Další články

Načítám