Hlavní obsah
Článek

Hostem soustředění soutěže Anděl mezi zdravotníky byla také šansoniérka Renata Drössler (60). A hned ji čekalo překvapení. Když jí byla přidělena finalistka soutěže, se kterou měla nafotit snímek do kalendáře, vyšlo najevo, že jde o její zubařku.

„Vždycky je na mě hodná, ví, že se bojím zubaře jako čert kříže,“ prozradila Renata, která se ovšem lékařům nevyhýbá a postupně se nechává vylepšovat. Nejaktuálnějším zákrokem byla operace očí. „Neviděla jsem diváky v sále a i ta moje cesta na pódium vypadala, jako by tam vrávoral opilec, protože jsem viděla opravdu špatně,“ přiznala.

Po operaci měla určité komplikace, ale rozhodně jí nelituje. Stejně jako toho, že si před devíti lety nechala voperovat umělou kyčel. „Doktoři mě upozorňovali na rizika a říkali mi, že dokud nechodím o berlích, měla bych ještě počkat. Ale chodím úplně v pohodě a žádné problémy jsem neměla,“ řekla Super.cz.

Vzhledem k věku podstupuje i estetické zákroky. „Na liftingu jsem ještě nebyla, ale nechala jsem si vyplnit rty. Nemám žádného kačera, ale věkem se mi rty zúžily a vypadala jsem přísně,“ vysvětlila Renata, se kterou jsme se bavili i na téma focení, protože v padesáti nafotila sérii aktů. Šla by do toho po šedesátce znovu? „Kdybych tak rok makala v posilovně, možná bych odvahu našla. Ale vlastně není proč, když už jsem si to jednou odbyla.“

Související témata:

Další články

Načítám