Hlavní obsah
Článek

Sandra Nováková (42) se stále pyšní výstavními křivkami, není divu, že se nedávno svlékla pro Playboy. Fanoušky ale dostává do varu pravidelně. Naposledy se nechala zvěčnit v plavkách.

„Relax time,“ okomentovala žhavý snímek na sociální síti herečka. Ač se jedná pouze o jednodílný model, i tak vypadala neskutečně sexy a pánové v komentářích slintali blahem.

Jeden z fanoušků se dokonce odvázal natolik, že velmi jadrně okomentoval její ňadra. Zapojil přitom svou fantazii, protože zrovna své vnady Sandra nechala v plavkách rafinovaně skryta. „Ty máš neuvěřitelně hezké k*zy, jinak jsi celá hezká,“ vzkázal jí rozjívený fanoušek. „Úžasná propagace letního relaxu,“ přidal se další. „Myslím, že jste adept na ženu roku,“ rozmazloval Sandru jiný komentář.

„Další focení do Playboye?“ ptal se toužebně Sandřin obdivovatel, který určitě nevynechal jediný díl seriálu Na vlnách Jadranu, kde se Sandra v plavkách objevovala snad v každém díle. Nováková zkrátka přitahuje mužské oko jako magnet, ale všichni fanoušci mají smůlu, protože je šťastná vdaná za režiséra Vojtěcha Moravce, s nímž má syna Mikuláše (8). Obdivné komentáře se ale Sandře určitě hezky čtou.

Další články

Načítám