Hlavní obsah
Článek

Sandra Nováková (42) svým fanouškům opět udělala velkou radost. Nepotřebovala ani zájezd do exotiky a už se i během pochmurných podzimních dnů ukázala v plavkách. A že jí to zase sekne!

Herečka jako by v posledních letech měla dvě profese. Jednu jako herečka a druhou coby modelka, která svým fanouškům se železnou pravidelností ukazuje své křivky. Nejlepším obdobím je samozřejmě léto, v zimě se lidé většinou musejí spokojit s ne příliš častými záběry z případné exotické dovolené.

Letos ale Sandra nabídla pohled na své tělo i v říjnu, a to díky svému manželovi Vojtu Moravcovi, který pro ni přichystal dárek ve formě „romantického“ víkendu v rakouském lázeňském hotelu. Sandřin syn Mikuláš ovšem o výlet s rodiči ochuzen nebyl, z čehož si herečka udělala legraci. Kromě vodních hrátek právě s Mikulášem byl ale prostor i na nafocení sexy snímků v rafinovaných plavkách, které Sandře velmi slušely. A fanoušci si toho samozřejmě všimli.

„Bože, vy máte postavu, to je snad sen každé ženy.“ „Jste nádherná žena.“ Nebo: „Bezkonkurenční.“ Tak hodnotí fotky dámy, které Sandru sledují. To pánové se snad předhánějí v co nejoriginálnějších lichotkách. „Koukl jsem dolů a oslepl blahem. Miluju tě,“ vyznává se Noe. „Wau, no pecka, Sandři, krása, nádhera, není co dodat, kočka nóó!!!“ rozplývá se Ludvík. „To krčisko, ty nožíska, to je Sandra, ne?“ snaží se i Mirek. Na to, jak to herečce slušelo, se podívejte v naší galerii.

5
fotek

Další články

Načítám