Hlavní obsah
Článek

I v druhé řadě seriálu Dvojka na zabití Sara Sandeva (27) nepřestane překvapovat. Coby Karolína Světlá bude honit chlapa třikrát většího než ona. Ve finále mu skočí na záda. Není pochyb o tom, že Jakub Prachař (41) má doma ženu netušených schopností.

„Natáčení jsem se nebála, naopak. Baví mě, když jsou ty scény něčím jiné a mám možnost si vyzkoušet věci, které bych normálně nedělala. Třeba prát se s chlapem, který je o tři hlavy vyšší,“ prozradila herečka.

„Po celou dobu natáčení seriálu jsme měli na place kaskadéra Petra Drozu, kterého znám od svých 14 let. Plně mu důvěřuji a těch scén mám díky natáčení za sebou už dost. Člověk se tedy vůbec necítí v ohrožení, naopak. Je to zábavné a myslím si, že pro ten seriál je ta scéna přínosná, je trošičku akční a druhá řada bude mít celkově akčních scén víc,“ doplnila Sandeva.

Přiznala, že na část natáčení ji zastoupila kaskadérka. „Samotný pád na zem za mě točila úžasná kaskadérka právě z týmu od Petra. Pro mě by to bylo náročné a myslím, že jak jsem křehká, tak by to třeba nemuselo dopadnout dobře, a všichni jsme chtěli seriál dotočit,“ nechala se slyšet herečka, která právě tuto scénu točila s Norbertem Lichým, jenž nedávno zemřel.

„Natáčení s ním bylo naprosto úžasné. Jsem vděčná, že jsem s ním měla možnost točit a poznat ho. Dvojka na zabití nebyl jediný projekt, na kterém jsme spolu dělali, takže já jsem opravdu ráda, že zrovna s ním jsem mohla stát před kamerou,“ zavzpomínala na kolegu.

Jisté je, že když jsme viděli běžet Sandevu se zbraní a nepustit se urostlého kolohnáta, měl by se mít Prachař na pozoru. Rozzlobit partnerku by se mu nemuselo vyplatit, když by na to přišlo. Protože tahle kráska, ta se nezdá!

Druhá řada seriálu Dvojka na zabití startuje na Primě ve středu 28. srpna ve 20:15.

Další články

Načítám