Hlavní obsah
Článek

Nejen tenisem živ je člověk. Platí to i pro wimbledonskou vítězku Barboru Krejčíkovou. Ta překvapila všechny, kdo si v uplynulých dnech udělali výlet do Českého středohoří, kde si vyšlápla na nejvyšší horu Milešovku.

Reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. A byly to samé nadšené komentáře. Vypadá to, že se tenistka lidem trefila do vkusu. Ocenili i to, že zůstává věrná Česku, i když by mohla objevovat úplné jiné destinace.

„Vypadáte moc hezky a spokojeně,“ nechala se slyšet Pavla. „Tady je Bára hezky spokojená, sluší,“ přitakala Jaroslava. „Moc jí to sluší. Pro nás Severočechy je velká čest, že navštívila Milešovku wimbledonská vítězka,“ napsal potěšený Bohumil.

„Pěkný pohled a výhled. Na Milešovce už jsem párkrát byl,“ hlásil Martin. „A já tam zrovna nebyl,“ posteskl si Otakar, který vědět, že se tam chystá šampionka, změnil by plány a vyrazil také. „A nic neřekne,“ vtipkoval Pavel.

„Nádherná žena,“ vzkázal Krejčíkové Jaroslav. „Královna českého středohoří a tenisu,“ zasnil se Láďa.

Je vidět, že nadšeným sportovním fanouškům stačí ke štěstí i zdánlivá maličkost jako výšlap na nejvyšší horu Českého středohoří. Někomu se to může zdát docela obyčejné, jenže opak je pravdou. Stačí si uvědomit, v jakém horku na výlet tenistka vyrazila…

Související témata:
České středohoří

Další články

Načítám