Hlavní obsah
Článek

Na první pohled by se mohlo zdát, že u plavkových fotek Salma Hayek (57) už nemůže překvapit. Ona si ale vždycky najde způsob, jak je ozvláštnit a své fanoušky pořádně nabudit. Tentokrát se se svými více než 28 miliony sledujících podělila o porovnávačku sebe samé v hnědých plavkách ve stejné póze. Obě fotografie přitom dělilo více než dvacet let.

Jedna z nejsmyslnějším hereček všech dob na Instagram připsala „Jsou pózy, které nezestárnou“ a přidala fotografii z roku 1999, kdy fotila kampaň pro značku H&M. Příspěvek pokračuje šipkou a sdělením „skoro o dvě dekády později“ a následuje velmi podobný záběr v hnědých plavkách, na němž herečka opět leží na boku a podpírá si hlavu. Jde přitom o snímek z roku 2020 a focení pro L’OFFICIEL.

Přestože tak nejde o úplně aktuální snímek, fanoušci opět rozjeli ódy na svou ikonu ve velkém, herečku označují za bohyni a předhánějí se v přidávání žhavých ohýnků. Jeden fanoušek dokonce pojal kompliment trochu svérázně: „Stále mladší a mladší, příště pošle fotku, kde vypadá jako kojenec.“

Salma a fotky v plavkách jsou zkrátka sázka na jistotu a na jejím profilu se těší největší oblibě. Naposledy herečka pobavila příspěvkem, kde chtěla zapózovat při vylézání po žebříčku na loď a místo toho jí její rodina chrstla vodu do obličeje. Ještě předtím oslnila nádhernými fotkami z pobytu ve vodách mexických zatopených jeskyň známých jako cenotes.

Další články

Načítám