Hlavní obsah
Článek

Salma Hayek (58) se v životě stala matkou pouze jediného dítěte, dcery Valentine, kterou má s manželem Françoisem-Henrim Pinaultem. Teď svému potomku popřála k sedmnáctým narozeninám, od lidí se ale příliš pozitivních komentářů nedočkala.

Herečka prožívá velmi šťastné období, ke kterému jistě přispívá její neustálá oblíbenost u lidí, spokojené manželství a také skvělý vztah s dcerou Valentine. S tou jsou si velmi blízké, herečka ji dokonce čas od času vezme do společnosti a sama Vale, jak jí Salma říká, se chce vydat v máminých šlépějích. „Poslední narozeniny mého miminka doma (v současné době). Už mám separační úzkost, celé dny mě rozesmává, učí mě tolik věcí, udržuje moji motivaci, inspiruje mě v moha věcech, díky ní chci tančit, zpívat a vařit, dělá život tak vzrušující. Tolik tě miluji, Vale,“ vyznala se herečka na sociální síti společně se sérií fotek své dcerky.

Její sledující samozřejmě mladé dámě přáli hlavně hodně zdraví, od čtenářů magazínu Daily Mail se ale příliš pozitivních komentářů nedočkala. V žaludku leží lidem hlavně to, že dcera velmi bohatého páru, herečky Salmy Hayek a podnikatele Françoise-Henriho Pinaulta, kteří se nedávno objevili v seznamu bohatých The Sunday Times Rich List se jměním přibližně 7,7 miliardy dolarů, chce být herečkou a režisérkou.

„Ráda by byla herečkou a režisérkou. Vážně? Zbývá v branži vůbec prostor pro lidi, kteří NEMAJÍ slavné rodiče?“ nebo „Samozřejmě nechce být lékařkou, inženýrkou NASA nebo historičkou. Nic, co by vyžadovalo studium a úsilí,“ opírají se lidé do volby povolání mladé Vale. A na přetřes přichází i její vzhled.

„Je podobná svému otci, bohužel pro ni,“ či „Jako by vzali Salmin hranatý obličej a protáhli ho,“ případně „Kolik plastických operací už její dcera podstoupila? Plastiku nosu určitě,“ míní lidé, kterým se ale nelíbí ani to, jak se Valentine prezentuje na veřejnosti.

„Dcera Salmy je pravým opakem jí samé. Salma vždy byla tak sympatická, pozitivní, radostná a okouzlující. Valentina vždy vypadá zoufale a otráveně,“ píše jeden ze čtenářů. „Mohla by se naučit trochu usmívat,“ píše jiný. Valentine je prostě svá, což dala najevo i nedávno, kdy byla s mámou na dovolené na lodi a na přítomné fotografy ukazovala vztyčené prostředníčky. Tak uvidíme, jestli se dobře situovaná dívka nakonec prosadí ve filmovém průmyslu a udělá díru do světa třeba tak velkou jako její maminka.

Související témata:

Další články

Načítám