Hlavní obsah
Článek

Anička Slováčková (29) je aktuálně v Itálii, kde si užívá letních radovánek. Herečka a zpěvačka neváhala a dala fanouškům nahlédnout do svého soukromí.

„Původně jsme teda měli jet na vodu, ale plány se ze dne na den mění, a tak jsme se ocitli v naší milované Itálii. U ,moře‘ Lago Di Garda. Krásnější místo jsem dlouho neviděla,“ svěřila se Anička fanouškům k fotce, na které se jim ukázala plavkách.

Zpěvačka sdílela i další střípky ze svého života. Odhalila, jak si užívá italského slunce, dny tráví převážně ve vodě osvěžující koupačkou. „Kdybyste někde na severu Itálie právě viděli v dálce šajnující světlo, tak to není maják, ale moje hlava,“ napsala Anička.

Za svou upřímnost si okamžitě vysloužila mnoho obdivu. „Jak se v posledních letech točí filmy o různých hvězdách, tak doufám, že vy také budete mít svůj film o vás, na který určitě půjdu,“ napsala ji jedna z fanynek a další komentáře se nesly v podobném duchu.

Anička se pro mnohé stala velkou inspirací v boji proti rakovině. Po náročných chemoterapiích herečka nabírá síly, a snaží se cestovat, jak jen to jde. Nedávno byla v Turecku, poté v Egyptě a nyní ve zmíněné Itálii.

Další články

Načítám