Hlavní obsah
Článek

Tréninky na StarDance zanechaly stopy i na spisovateli Patriku Hartlovi (48), který je jedním z letošním soutěžících. Ještě předtím ale stihl napsat dětskou knížku Andulka Andula, na jejímž křtu jsme se setkali. Vypadal dost pohuble.

„Mám o pět kilo méně, ale to nevadí. Cítím se dobře, jsem šlachovitý. Kdybyste si chtěli sáhnout, opravdu si sáhněte, je to tvrdé, všechno je tvrdé. Ten tanec člověka vycucne a zbyde jen to tvrdé,“ rozesmál se svým typickým smíchem autor mnoha bestsellerů.

Novou knihu, o kterou ho požádala jeho sedmiletá dcera, psal tři měsíce v zimě. „Dokončil jsem první část přípravy na knihu pro dospělé a uvědomil jsem si, že to musím pro Áju napsat, dokud nevyroste. Bylo to hrozně hezké a bavilo mě to. Je to radostné psát pro ty naivní děti, které nemají ještě přehled o světě a věří tomu, co si vymyslím,“ vyprávěl a přidal i své příběhy z doby, kdy doma měli papouška žako.

Na křtu měl i staršího syna Hynka, ze kterého vyrostl velký fešák. „Teď bude maturovat. Ten nečte, jedinou moji knížku si pustil v audioverzi. Hlavně sportuje. Surfuje, potápí se a leze po stěnách, do jeskyní. Je taková hrana. Kdybyste ho viděli nahého, tak je hranatý. Dneska je to takové tělesné,“ zhodnotil rozhovor spisovatel.

Další články

Načítám