Hlavní obsah
Článek

Herec a producent Sagvan Tofi (60) slaví velké jubileum. Málokdo by tipnul, že Sagimu, kterého milovaly stovky tisíc dam v Kamarádovi do deště, je dnes 60 let. V té době mu bylo 24 let a  byl idolem dívčích srdcí.

Miloval párty, ženy, jeho životem prošly slavné dámy. Žil se Simonou Krainovou (51), Darou Rolins (51) nebo nutriční specialistkou britské královské rodiny Gabrielou Peacock (45). Nakonec zakotvil vedle partnerky Aleny, se kterou má dnes již čtrnáctiletou dceru Satine a vychoval s ní také její dceru z předchozího vztahu Sáru. Ke svatbě ale nikdy nedošlo.

Je stále velkým milovníkem večírků, neztratil svůj mladistvý vzhled a miluje módu, za kterou utrácí horentní sumy. V posledních letech se mu pracovně náramně daří. Jeho muzikál Děti ráje patří k těm nejúspěšnějším vůbec, nyní začíná zkoušet pokračování - Děti ráje 2.

Jeho otcem je Kurd, maminka je Češka, která ale žije v Itálii. Tofi má bratra Martina, který bydlí s rodinou nedaleko Karlových Varů. Tam ostatně Sagi často utíká za odpočinkem.

Další články

Načítám