Hlavní obsah
Článek

Přestože spolu do společnosti nechodí, tak je herec a zpěvák Jan Kopečný (35) už řadu let zadaný. Jeho přítelkyni nyní mohli televizní diváci pravidelně vídat ve hře Zrádci, do které se Věra Vodičková dostala. Přestože jim to klape, svatbu zatím neplánují, a zpěvák dokonce přiznal, že netuší, jak dlouho spolu doopravdy jsou.

Práce je totiž hodně a dvojice na sebe mnohdy příliš času prý nemá. „Jsme spolu asi jedenáct let. Každý jsme spolu jinak. Já jsem s ní šest let a ona se mnou dvanáct a je to asi někde uprostřed třeba devět. Nikdy rozchod nebyl, je to o tom, že někdy té práce bylo tolik, že jsem několik měsíců nebyl doma,“ řekl se smíchem Jan Kopečný na křtu kalendáře.

Ve hře Zrádci své partnerce držel pěsti. „Lákalo ji to, protože miluje reality show,“ řekl Kopečný. Jak přiznal, je nejen nadšená rybářka, ale i duchem dobrodruh. Na cesty do exotických zemí dokonce vyráží sama. „Byl jsem rybář dřív než ona, pak se do toho taky pustila. A miluje cestování. Jezdí do míst jako Amazonie a je velký dobrodruh. Jezdí sama. Což obdivuji. Mě by to nebavilo, já potřebuji mít kolem sebe lidi a kamarády, když jedu na dovolenou, tak si potřebuji odpočinout, jedu se tak natáhnout na pláž, to je jediný,“ dodal Honza Kopečný, kterého s kolegy Petrem Ryšavým a Josefem Vágnerem čeká začátkem listopadu velký koncert v O2 universu.

Vedle hudby se stále věnuje hraní. Diváci ho dobře znají jako zákeřného Kamila ze seriálu Zoo. „Kamil Ovčík je v tuhle chvíli zavřený, protože dělal trochu neplechu, Uvidíme, jestli se vrátí, zatím to nemohu prozradit, ale myslím, že Kamil si vždycky najde nějakou cestu,“ dodal herec.

7
fotek
Související témata:

Další články

Načítám