Hlavní obsah
Článek

Jednou ze soutěžících letošní série Love Island je i známá influencerka Dominique Alagia. Její účast mnohé překvapila, ale co na skutečnost, že se Domi rozhodla hledat lásku v ostře sledované reality show, říká její expřítel Honzi Michálek? Jeho reakce je poměrně překvapivá.

Dominique Alagia (19)Honzi Michálek byli snad tím nejznámějším českým influencerským párem, ale bezmála před rokem oznámili rozchod. O rozpadu vztahu dvojice informovala na sociálních sítích v listopadu 2023. Od té chvíle byla známá kráska spojována se zpěvákem Benem Cristovaem, ale ani tato láska neměla věčného trvání. A nyní si Dominique hledá svou spřízněnou duši v reality show Love Island.

Její účast mnohé překvapila, nejvíce však pravděpodobně jejího expřítele, první velkou lásku, Honziho. Ten je ale s nedávným rozchodem zřejmě již dávno vypořádaný. „Sleduju letošní sérii. Úplně jsem se od všeho oprostil, sleduju to fakt jak divák u televize, užívám si to, komentuju to…“ rozpovídal se v rozhovoru pro Super.cz.

A zdá se, že si Honzi přeje, aby se Domče na ostrově lásky zadařilo a skutečně našla svou drahou polovičku. „Nevěděl jsem o tom předem, neprobírala to se mnou. Nejsem úplně idiot, takže zhruba týden před jejím odletem jsem to věděl. Máme spolu psa, řešíme kam letí a tak, vydedukoval jsem si to. Myslím si, že do té show patří, že tam sedí. Mně se to líbí, já to sleduju,“ říká.

Hojně se ale spekuluje o tom, že by se měl letos v Love Islandu objevit i samotný Honzi. Ten domněnky sice nepotvrdil, ale ani nerozporoval. Přiznává, že je velkým fanouškem této reality show a do budoucna doufá, že bude mít šanci v pořadu účinkovat - letos to ale nejspíše nebude.

5
fotek

Další články

Načítám