Hlavní obsah
Článek

Za své odvážné outfity, ve kterých se objevuje ve společnosti, to Alena Doláková (34) už párkrát schytala. Herečka se sice na chvíli stáhla s tím, že s odhalováním si dá pauzu, nakonec si však řekla, že raději bude sama sebou.

Na nedávnou premiéru snímku Hello, Welcome tak dorazila v šatech s odvážným rozparkem až k rozkroku. „Tak se cítím zase dobře. Já nejsem úplně béžová holka, tak jsem šťastná, že už nejsem béžová,“ dodala Doláková k tomu, že se nebojí jít s kůží na trh.

A nyní se rozhodla potěšit i své fanoušky. Herečka zapózovala před zrcadlem jen v titěrných plavkách. S rozpuštěnou rudou hřívou tak dala v zelených bikinách na odiv svou alabastrovou pleť. „Krev a mlíko,“ napsala si k fotce, kterou nadchla své příznivce. „Nádherná žena,“ stálo v jednom z komentářů. „Moc vám to sluší, sexy kočka,“ napsal jí další z fanoušků.

O nápadníky tak Alena Doláková, kterou si mnozí stále spojují s rolí Holeny z pohádky Tři bratři, rozhodně nemá nouzi. Rok po rozchodu zatím nepřiznala novou lásku, a tak i ti nejurputnější nápadníci mají možná stále šanci.

Související témata:

Další články

Načítám