Hlavní obsah
Článek

Bez dovolené u moře se letos v létě se syny obešla. Ale i z putování po krásách České republiky se zpěvačka Andrea Kalivodová (46) vrátila plná energie a elánu do další práce. Probrali jsme s ní nejen její letní cesty, ale také letní focení v plavkách, na které jsme si museli počkat.

„Měla jsem krásné léto a za celou svoji maminkovskou kariéru jsem byla se svými syny nejvíc. Bylo to strašně fajn a říkám si, že tomu staršímu už bude deset, puberta už klepe na dveře, tak kdoví, jak dlouho bude chtít ještě s maminkou jezdit. Vztah mezi námi se posunul a pochopila jsem, že už není mimino,“ míní Kalivodová.

Rodina jezdila po Česku, byli na Šumavě, v Krušných horách a na Dolní Moravě. Také snímky v plavkách, které na konci srpna Andrea konečně postovala, nebyly letos od moře. „Já vždycky vypadám nejlépe na konci prázdnin, protože už jsem opálená a zhublá. Letos jsem to pojmenovala jako plavkový speciál. Zjistila jsem, že v životě je potřeba pokora, ale taky troška srandy. V opeře se někdy berou až moc vážně a leze mi to na nervy. Chce to brát víc s lehkostí,“ přiznala.

Teď už je Andrea v plné práci. „Vrátila jsem se z koncertování v Miláně a už to jede dál. Těším se na turné s Carmen, první představení je v říjnu v Karlových Varech,“ vybrali jsme jen ochutnávku z vystoupení, která nám vypočítala. A kdy ji opět uvidíme v oblíbené roli jako čarodějnici v Rusalce? „Teď je pauza, ale už je naplánovaná další sezona,“ ujistila fanoušky.

Další články

Načítám