Hlavní obsah
Článek

Ve společnosti se spolu často neobjevují, ale s o osm let mladším zpěvákem to moderátorce stále klape. Inna Puhajková (38) a Adam Janota se spolu poprvé ukázali loni v listopadu na předávání cen Český slavík. Od té doby se jejich vztah utužil, už spolu sdílejí i společnou domácnost.

Inna s Adamem si vyrazili na folklorní večer spojený se čtyřchodovou večeří. „Je to asi naše třetí oficiální akce, ale ani já sama během té doby nikde nebyla, takže se tomu nevyhýbáme. Spíš nebyla žádná příležitost a ani jsem to nějak aktivně nevyhledávala. Buď jsem někde pracovně, anebo mě to musí opravdu zaujmout,“ překvapila, že ji zlákal zrovna folklor. „Obecně mám ráda zábavu, živou hudbu a český folklor se mi líbí. Do toho mám ráda i dobré jídlo,“ objasnila.

Doma sama prý vaření moc nedá, ani když už s partnerem bydlí společně. „Žijeme spolu už docela dost dlouho, ale v kuchyni je častěji on než já. Dělá hlavně exkluzivní snídaně, umí si s tím krásně vyhrát, na rozdíl ode mě i v servírování. Ale rádi si zajdeme i někam do restaurace, bydlíme v centru, takže máme široký výběr různých mezinárodních kuchyní. Máme rádi italskou a thajskou a bereme to i jako taková randíčka,“ usmívala se.

Pokud jde o zahraniční chutě, Inna je velkou milovnicí cestování a partner s ní lásku k cestám sdílí. „Byli jsme spolu naposledy na Filipínách. Hodně jsme tam cestovali a přesouvali se. Ale zrovna jídlo tam nebylo úplně ideální, spíš se člověk jen nasytil. A zvládli jsme to tam spolu bez problémů, vždycky se nějak domluvíme,“ prozradila, že vtah má za sebou i tenhle prubířský kámen.

Související témata:
Adam Janota

Další články

Načítám