Hlavní obsah
Článek

Loni v prosinci se Roman Vojtek (52) stal počtvrté otcem. S manželkou Petrou Vojtkovou přivítal na světě druhého společného syna. Vedle staršího Nathaniela mají také malého Vincenta a kluci jim rostou jako z vody.

Jako rodina si nenechali ujít zahájení výstavy dýní v Botanické zahradě v Praze, kterou si i s chlapečky užili. „Tentokrát je ve stylu El día de los muertos, tedy slavného jihoamerického svátku. Spousta instalací v duchu této tradice, moc jsme si to užili,“ svěřil se Roman Vojtek na akci, kam po čase vyrazili jako rodina.

Malý Vincent už venku zvládal za pomoci maminky dělat první krůčky. Se starším Nathanielem letos v prosinci oslaví už čtyři roky, tak se s nadšením vrhnul do výtvorů z dýní. Po prohlídce instalací v mexickém stylu Roman Vojtek spolu s judistou Lukášem Krpálkem výstavu zahájil a pustili se s dětmi také do podzimního dlabání dýní. „Já nejsem moc šikovný, na podobné věci je spíš moje manželka, tak uvidíme, jak mi to půjde,“ řekl herec, který se stihnul během práce dvakrát bodnout.

Vedle kluků Nathaniela a Vincenta má Roman Vojtek ještě z předchozího vztahu dceru Editu a Benedikta. „Mám dvě děti ve střídavé péči, takže týden jsou u nás, týden u maminky a takhle se to střídá. Takže 14 dní v měsíci máme všechny čtyři děti,“ svěřil se Roman s tím, že u nich doma není nikdy nuda.

7
fotek
Související témata:

Další články

Načítám