Hlavní obsah
Článek

Se svou nadváhou se Iva Frühlingová (42) rozhodla pořádně zatočit. Zpěvačka a modelka, která měla svého času druhý domov ve Francii, už před nedávnem přiznala, že nabrala 17 kilo. S úsměvem na tváři nyní prozradila, že má víc než polovinu dole.

Kila navíc a váha, na kterou se v posledních letech dostala, ji trápily. Nechtěla tak slyšet ani o tom, že by se vrátila na přehlídková mola. Ve svém těle se prostě necítila dobře. To už je minulostí. Za půl roku Iva shodila neuvěřitelných 13 kilo.

„Měla jsem sedmnáct kilo navíc, a to ještě před půl rokem. Začalo to covidem a táhlo se to. Nikdy jsem nebyla silnější, byl to pro mě nový svět. Včera jsem byla šťastná a zjistila jsem, že jsem zvládla 13 kilo za půl roku. Jsem ze sebe nadšená. Chci ještě sundat pět a budu zase jako dřív,“ svěřila Super.cz Iva.

Ta samozřejmě změnila stravu, začala cvičit a víc se hýbat. Nebylo to ale jediné. „Jedla jsem zdravěji, nejedla jsem po páté hodině a člověk se musí hýbat. A ségra mi doporučila dietu z Ameriky. Můžete jíst bílé maso, kolik chcete vajíček, můžete květák, ledový salát, ředkvičky, okurky a trošku rajčat. A toho můžete jíst, kolik chcete, a měli byste zhubnout půl kila za den,“ prozradila Iva, kterou jsme potkali na oslavách 40 let známé francouzské parfumerie, kdy zářila s úsměvem od ucha k uchu.

Se svou novou váhou se cítí dobře a spolu s tím se pustila i do nové práce. „Měla jsem teď čas na to, abych se cítila dobře, což se povedlo. Teď jsme udělali audioknihu mé knížky, k tomu mám nové písničky, mám plán na EP a singl a k tomu mám syna, takže jsem taky máma,“ dodala Iva.

Další články

Načítám