Hlavní obsah
Článek

Dcera moderátorky Ivy Kubelkové (47) Natálka je stálicí na přehlídkových molech Beaty Rajské. Také fotí pro kosmetickou značku. Sen prosadit se v zahraničí nemá. Dokonce přiznala, že se svými mírami by ani neměla šanci.

„Nechtěla jsem se prosadit ve světě, nemám na to povahu být někde třeba měsíc, zhroutila bych se po týdnu. Takhle mi to vyhovuje. Když jdu pro Beatu, vždycky je to krásný. Nepotřebuju poznávat nové a ještě lepší,“ řekla Super.cz Natálie Jirásková (19).

„Obecně nemám sen dokázat něco v modelingu. Chci studovat psychologii, tam mě to táhne,“ prozradila.

Ráda by dala pomocnou ruku jednou i dívkám, které trpí poruchou příjmu potravy. Anorexie ve světě modelingu je častým tématem.

„Modeling je většinou o okolí holek, je tam porovnávání, soutěživost, lehce se spadne třeba do poruchy příjmu potravy. Podle mě by se měl modeling dělat od určitého věku. Já být máma, nepošlu svoji dceru ve čtrnácti letech třeba do Tokia,“ říká rázně.

Sama na modeling v zahraničí prý mírami ani nemá. „Já bych se ve světě s mými mírami nemohla prosadit. Tam je to úplně o něčem jiném. Podle mě bych musela klesnout na 53 kilo, aby to vypadalo tak, jak oni by chtěli,“ dodala.

Další články

Načítám