Hlavní obsah
Článek

Možná byste se divili, kolik lidí by bylo rádo, aby jim byl v jejich velký den nablízku Tomio Okamura. Teď si svůj velký sen mohou konečně splnit. Šéf SPD si přibral další funkci, a když na to přijde, může oddávat. A už hlásí i první „zakázku“.

„Právě jsem oddal svůj první pár. Dva lidé se rozhodli spojit své životy, slíbili si lásku a věrnost na celý život a já měl tu čest být součástí tohoto kouzelného okamžiku,“ pochlubil se politik.

„Moc pěkné, sluší vám to, za pokus to stojí, zájemců by bylo dost,“ vzkázala mu Jitka, která správně odhadla, že těch, kdo by rádi, aby je Tomio oddal, jsou celé zástupy.

„Pane Okamuro, možná jste měl včera raději hlasovat proti korespondenčním volbám,“ opáčila Renata, které politik krátce nato odpověděl.

„Dobrý den, byl jsem u lékaře, bohužel jsem to nemohl udělat jinak, a byl jsem z tohoto důvodu řádně omluven. Na žádné svatbě jsem v době hlasování nebyl,“ nechal se slyšet Okamura, který v záplavě reakcí kupodivu moc kritických hlasů nenašel.

Naopak přijímal gratulace za to, jak mu to ve velký den šťastného páru seklo. „Tomio, moc vám to sluší, hodně štěstí vám i novomanželům,“ napsala mu Helena.

Další články

Načítám