Hlavní obsah
Článek

Je to už víc než šest let, co se Leoš Mareš (48) oženil se svou láskou Monikou Marešovou (43), dříve Koblížkovou. Své partnerce napsal dojemnou píseň Slib, kterou hrál i na svém turné, které zakončil na Prvního máje.

Vystupování s touhle písní Leoše Mareše přirozeně dojímá. Během ní se totiž promítají i záběry ze svatby, kde si partneři vyměňují své sliby.

„Začalo to nevinně na svatbě dvou kluků, kdo by tenkrát za nás do ohně dal ruku, ale až se zítra ráno po noci rozední, budem spolu, lásko, přesně tisíc dní, těch posledních patnáct už jsme manželé. Dali jsme si slib před oltářem v kostele, slib je slib a nebyly to jen tři slova, chtěl bych je teď říkat pořád dokola. Já, Leoš beru si tebe, Moniko, za svoji manželku, a slibuju ti, že ti budu v dobrém i zlém, v dostatku i chudobě, v nemoci i ve zdraví, oddaným a věrným mužem, a že tě budu navždy milovat. Hodně štěstí, zdraví, miluju tě, Aví, hodně štěstí, zdraví, miluju tě, Aví,“ zní mimo jiné v písni, která Leoše Mareše tentokrát dojala k slzám. A právě tento emotivní okamžik si sdílel na nějakou dobu na své sociální sítě.

„Děkuju. Vidíme se na podzim. #LeošTurner,“ uvedl moderátor s láskou k dojemnému videu, které po nějaké době stáhl. Přesto se pod příspěvkem stihlo objevit spousty milých komentářů a vzkazů. Jeho fanoušci se dojali nejen na místě, kde koncert odehrál, ale také při pohledu na video.

„Moc díky za sdílení vašich nejintimnějších chvil. Bulela jsem skoro jak vy,“ vzkázala fanynka. „To je tak krásnej moment! Holka, co je podobná Avatarovi,“ uvedla další. „Bože! Více takových chlapů, jako jste vy,“ napsala dojatá sledující. „Tak tohle bylo silné. Já tě sleduji od své puberty a tady je vidět, že každý z nás dospívá a dostává se do věku, kdy začíná chápat, o čem život a láska k jisté osobě je,“ napsala věrná fanynka.

Další články

Načítám