Hlavní obsah
Článek

Na tátovu zahradní slavnost s tématem Havaj si zpěvačka Marta Jandová (50) původně vysnila jiný model, než ve kterém se nakonec objevila. „Původně jsem chtěla dva kokosy na prsa a takovou tu třásňovitou sukýnku,“ prozradila.

A co jí v tom zabránilo? „Jednak jsem našla jenom jeden kokos a pak mi nějak poslední dobou hodně chutnalo, tak bych musela strašně zatahovat břicho. A to jsem nechtěla. Ale našla jsem sukni, kterou mám asi patnáct nebo dvacet let, do které se ještě vejdu. Tak jsem si k ni zavázala košili a dozdobila to květinovými věnci. Myslím, že je to taky v pohodě,“ mínila.

Pokud je o přibírání, nebere to tragicky. „Asi je to i tím, jak stárnu, měla jsem ty kulaté narozeniny, tak se zakulacuju. My s manželem si rádi užíváme. Neměla jsem moc čas na sport, ale chci s tím zase něco udělat. Uvidíme, jak to bude. Svoji ideální váhu nemám, ale hlavu si z toho nedělám. Ale zase zhubnu a budu mít to svoje nádherné břicho,“ krčila rameny.

A jak si Marta zatím užívá léto? „Byli jsme čtrnáct dní v Rakousku, kde jsme trošku chodili po horách. A hodně jsme také odpočívali. Užívám si čas, kdy si můžu v klidu číst. Už mám od začátku prázdnin přečtené skoro čtyři knihy, což někdy nestihnu ani za rok, a až to tady skončí, tak si budu zase číst,“ uzavřela.

3
fotky

Další články

Načítám