Hlavní obsah
Článek

S rolí slovenské herečky a porotkyně Talentu Diany Mórové (54) v seriálu Jedna rodina měl přijít pořádný rozruch. Nakonec skutečně přišel, avšak i v reálném životě. Diana šla v seriálu zcela donaha, což byl problém. Diváci totiž tyhle záběry neměli dle známé blondýnky vůbec vidět. A tak se ostře pustila nejen do tvůrců, kteří jí přislíbili, že bude scéna střihnutá tak, aby nešlo nic vidět.

„My jsme v tom seriálu byli v sauně, udělali to jako velký prů*er. Zaplatili mi za to, i když velmi málo, ale asi se budu soudit, protože nesmíte dát nahé tělo do denního seriálu, mají to zakázané, nahé tělo nesmějí použít. Oni mi jen řekli, když jsem jim volala: ‚Promiňte, to nám uniklo‘. Toto mi Češi řekli. Jako vždy. Toto české herečce neudělají, ale slovenské… Já jsem s Čechy opravdu skončila, to je vrchol, je to normální? Jak jim to mohlo uniknout. Velmi mě urazili, vždyť proč by mi dávali vědět, že se něco takového zveřejní, vždyť my jsme asi děvčata z Krížnej ulice v Bratislavě (ulice proslavená prostitutkami - pozn.),“ řekla Diana pro deník Nový čas a ještě si rýpla do Čechů.

„To jsou Češi, prostě to je naschvál. Nevěřím jim. Chcete jim vyhovět, řeknou, že nebude nic vidět, a nakonec to použijí,“ dodala Diana.

Právě na tuhle situaci zřejmě nyní reagovala oblíbená herečka Veronika Žilková (62). Ta sice konkrétně neuvedla, o kom píše, avšak fanoušci mají jasno. Z přístupu k práci Veroniky by si navíc mohli brát někteří herci příklad. „Volali mi ze slovenského média, že jedna jejich herečka řekla, že česká produkce obsazuje slovenské herečky, jen když potřebuje nahotu. Nechápu, když si to myslí, proč takovou roli přijala. Vloni jsem točila slovenský seriál Lásky v Istanbule TAKY NAHÁ, ale mě k tomu nechali i mluvit a hrát! Pozvání od Slováků jsem brala jako poctu, mému herectví i nahému tělu 60+,“ napsala jedna z nejobsazovanějších českých hereček s několika vysmátými emotikony.

Další články

Načítám