Hlavní obsah
Článek

Na přelomu milénia patřil Ryan Phillippe k největším filmovým lamačům dívčích srdcí. Velkou měrou se na tom podílel film Velmi nebezpečné známosti, který vystřelil mezi herecké hvězdy i Sarah Michelle Gellar (47), Selmu Blair (52)Reese Witherspoon (48). Ta byla ostatně již toho času jeho skutečnou láskou, a tak před kamerou nemuseli nic předstírat… To už je ovšem dávná minulost a Ryan se nyní pochlubil něčím aktuálnějším – svými růžovými ibišky na zahradě. Není divu, že fanynky nevěděly, zda se dřív dívat na jeho impozantní úrodu květin, či svalů…

„Mé šíleně krásné ibišky,“ napsal Ryan ke snímku, který se už nyní může pyšnit více než 38 tisíci lajky. A zatímco někteří sledující skutečně obdivovali nádherné květy, mnohé fanynky se uchýlily k jiným pochvalám či dvojsmyslům: „Ty ibišky neshledávám jedinou šíleně krásnou věcí na téhle fotce.“ Nebo: „Zamilovala jsem se do veškeré té krásy na fotce a do těch kytek taky.“ „Jsi skvostnej! Vždycky v perfektní kondici!!!“ nezaobírala se romantikou na snímku ani trochu další obdivovatelka.

Ryan si už hezkých pár let užívá oficiální singl život, i když o nápadnice jistě nouzi nemá. Sexy snímek Ryan sdílí v době, kdy se začalo mluvit o údajném novém muži v životě Reese, s níž má Ryan dvě děti – dceru Avu a syna Deacona. Herečce, které nevyšlo ani druhé manželství s Jimem Tothem, s nímž se rozvedla loni, měl učarovat o osm let starší německý finančník Olivier Haarmann.

Jak Reese, tak Ryan si z pozdějších vztahů odnesli ještě dalšího potomka. Zatímco představitelka Pravé blondýnky má s Tothem ještě syna Tennesseeho Jamese Totha (11), hvězda hororu Tajemství loňského léta má třináctiletou dceru s modelkou a herečkou Alexis Knapp, která se narodila až po jejich rozchodu.

Související témata:
Ryan Phillippe

Další články

Načítám