Hlavní obsah
Článek

Spekulace o tom, kdo napadl Miraie Navrátila (32), se množí jako houby po dešti. Na světě je několik verzí. V poslední době se ale opakuje stále dokola ta, která přišla i v mnoha podobách do redakčního e-mailu Super.cz.

Mirai měl údajně mít poměr s jednou ze známých českých krásek, což se údajně doneslo jejímu partnerovi, mimochodem také známému umělci. „Na koncertě Eda Sheerana se potkali. Mirai měl hodně upito a střílel si z něj. A jeho kamarádi pak začali hájit jeho čest. Bohužel to skončilo tak, jak skončilo a Mirai nedopadl dobře,“ řekl Super.cz zdroj.

Zajímavá je také časová osa. Miraie napadli o víkendu v Hradci Králové. Do nemocnice šel ale až v úterý v Ostravě. A to měl zlomenou čelist a hned ho operovali. Nabízí se otázka, proč čekal dva dny.

Mirai na nikoho trestní oznámení nepodal. Až dnes se ukázalo, že policie ale začala konat sama. Otázka je, zda z toho jsou zúčastněné osoby šťastné. Jasné nyní je, že se veřejnost zřejmě dozví, kdo a proč Miraie napadl.

Na základě vydaných informací v mediálním prostředí, které se týkaly údajného fyzického napadení zpěváka skupiny Mirai, se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc. K uvedenému napadení mělo dojít v době konání buď prvního, nebo druhého koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové (27. 7. - 28. 7. 2024). Policisté z moci úřední zahájili úkony trestního řízení pro zločin ublížení na zdraví, za což hrozí trest odnětí svobody na 2 až 8 let. Žádáme občany, kteří byli svědky události nebo mají k dispozici videozáznamy, ať zavolají na bezplatnou linku 158.“

Související témata:

Další články

Načítám