Hlavní obsah
Článek

Manželství Patricie Pagáčové (35) procházelo pár měsíců krizí. Následně herečka letos v květnu Super.cz přiznala, že se jim s manželem Tiborem Pagáčem, se kterým má tříletou dcerku Bibianu, nepodařilo vztah zachránit.

Na konci července pak přišly zvěsti o tom, že by měla mít herečka nový vztah. Urostlý sympaťák byl dokonce už několikrát viděn s herečkou u nich doma nebo při venčení její psí smečky. Na tiskovou konferenci televize Nova dorazila usměvavá Patricie Pagáčová se seriálovým kolegou Václavem Matějovským a otázkám na novou lásku se vyhýbala.

„Daří se mi báječně,“ odpověděla herečka se smíchem při dotazu, zda je v jejím životě nový muž. „Já nebudu nic potvrzovat ani vyvracet. Já jsem se poučila z toho, že mluvit o soukromí není úplně chytrý, tak jsem si řekla, že to zkusím trochu změnit,“ řekla s ruměncem ve tváři.

Soukromí si nyní chce sice střežit, ale sama ještě netuší, jak dlouho to vydrží. „Samozřejmě nechci vykřikovat něco, co za měsíc bude jinak. Ráda bych to soukromí nesdílela tolik jako dřív, tak uvidíme, jak to bude v reálu,“ dodala se smíchem Patricie, která jen zářila. A na otázku, zda je šťastná, odpověděla jednoznačně. „Jsem,“ řekla herečka na tiskové konferenci Novy, kde se představila jako jedna z tváří nové sezony seriálu Ulice.

Další články

Načítám