Hlavní obsah
Článek

Premiéru nové komedie Jana Hřebejka si nenechala ujít řada známých tváří. Osobnosti, které se na slavnostním uvedení filmu v kině Lucerna objevily, si ve velké většině ve snímku taky zahrály.

Hlavní hvězdou večera byla jednoznačně Tatiana Dyková (46). Na slavnostní premiéru dorazila herečka ve skvělé náladě, a jak se říká, rozdávala úsměvy na všechny strany. Tatiana hraje ve snímku oblíbenou novinářku, jejíž partner v podání Ondřeje Vetchého (62) připraví největší informační blamáž v dějinách tuzemských médií.

Po letech se tak s hereckým kolegou opět setkala před kamerou. „V průběhu natáčení se nám vybavily už dávno zapomenuté vzpomínky, sami jsme se divili. Už jsme spolu párkrát točili a jsem ráda, že jsme spolu mohli pracovat znovu,“ svěřila se herečka. Nechyběl ani Ondřej Vetchý, který podobné akce příliš nevyhledává, kvůli premiéře udělal výjimku.

Herečka si na červený koberec oblékla krátké šaty ve fuchsiové barvě. Mezi ostatními hosty, kteří s podzimem zvolili spíše tmavé odstíny, tak byla nepřehlédnutelná. Slavnostní premiéru si nenechal ujít ani její manžel, hudebník a herec Vojtěch Dyk.

Mezi hosty nechyběl ani Jordan Haj (36), který si ve snímku Jana Hřebejka také zahrál. Na premiéru ho doprovodila Emma Smetana (36). Ta tentokrát sáhla po poněkud zahaleném modelu. Místo odvážného outfitu odhalujícího její tělo se sešněrovala až ke krku. Vsadila na klasickou bílou košili a oblek.

Dorazila také Kateřina Brožová (56), i ona se ve snímku objeví. Do Lucerny si oblékla elegantní šaty v oblíbené zelené barvě, celý model pak doplnila luxusní kabelkou. Jen krátce před porodem se do společnosti rozhodla přijít představitelka Uzlinky z Hřebejkova filmu Pelíšky, herečka Silivie Maryško Koblížková, která pod šaty skrývala těhotenské bříško. Kdo další se v kině objevil, se podívejte v naší galerii.

17
fotek

Další články

Načítám