Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (55)Ben Affleck (52) jsou podle všech informací zahraničních médií těsně před podáním rozvodových papírů. Ještě je tady ale jedna věc, kterou má pár zkoušet a jež by teoreticky jejich manželství mohla zachránit.

Možná už někdo uhodl, že onou v dnešní době velmi nezvyklou věcí jsou ručně psané dopisy. Manželství umělců už se mělo dle magazínu Daily Mail skutečně nacházet na pokraji krachu, pak ale partneři vyzkoušeli to, co se jim už v minulosti osvědčilo. Manželé byli společně vyfoceni naposledy 5. června a vzájemně se měli dohodnout na tom, že si od sebe dají pauzu, aby zjistili, co vlastně chtějí. A mezitím chtějí čerpat z počátků své romance, kdy si psávali milostné dopisy.

„Byli připraveni hodit ručník do ringu. Rozvodové papíry jsou hotové a připravené k podání. Ale chtěli tomu dát ještě jednu šanci a vracejí se na začátek s tím, že si píšou dopisy. Díky nim se do sebe tenkrát zamilovali,“ řekl Daily Mailu zdroj z okolí páru. Umělci spolu poprvé žili na začátku tohoto tisíciletí a rozešli se v roce 2004.

O milostné dopisy od Bena se Jennifer podělila v dokumentu Největší milostný příběh všech dob, kdy vyšlo najevo, že je zpěvačce zřejmě psal i během svého třináctiletého manželství s Jennifer Garner. A ta z toho prý nebyla příliš nadšená. Když se v roce 2021 dali Ben a Jen znovu dohromady, nechal herec dopisy svázat a dal jí je jako dárek. Není tak divu, že právě teď se jimi snaží vykřesat poslední jiskry pohasínajícího vztahu.

Tentokrát prý ale ani jeden z páru své dopisy nezveřejní, a pokud by jim obnova vztahu vyšla, budou ho chtít udržet ve větším soukromí. Jedním z kamenů úrazu prý totiž v minulosti bylo právě to, že Jennifer na rozdíl od Bena miluje světla reflektorů a chtěla do nich vtáhnout i svého muže.

Další články

Načítám