Hlavní obsah
Článek

Až dosud se stále jednalo o pouhé spekulace, nyní ale britský Daily Mail přišel s informacemi, že rozvod jednoho z nejkrásnějších hollywoodských párů je skutečně na stole. Podle přátel páru v posledních týdnech selhaly i poslední pokusy o usmíření a koupě ‚mládenecké‘ nemovitosti, kterou Ben Affleck (52) zřejmě shodou okolností učinil na narozeniny své manželky, byly pro Jennifer Lopez (55) tou poslední kapkou. Rozvodové papíry jsou prý hotové.

Benův krok uhasil zřejmě i poslední jiskřičky naděje na záchranu manželství a Jennifer jej prý vnímala jako bodnutí do srdce. Podle několika nezávislých zdrojů zmiňovaný server uvedl, že rozvodové dokumenty páru jsou hotové, a to dokonce už zhruba měsíc. Zatím se ale stále vyčkávalo s jejich podáním. K tomu by prý ale mělo dojít co nevidět.

„Rozvodové papíry dokončili před měsícem, čekají na správný čas, aby je podali. Tou dobou vydají také společné prohlášení, v němž bude stát, jak se vzájemně milují a jak bojovali, aby to fungovalo, ale nepodařilo se,“ nastínil vývoj situace zdroj blízký páru.

„Upřímně řečeno, nemohli dosáhnout kompromisu. To, co měli předtím, je pryč a oba to přijali,“ doplnil jiný zdroj.

Letošní léto dvojice již tráví odděleně. Nejinak tomu bylo i 16. července na druhé výročí jejich svatby, kdy byli oba v různých městech. Ben chyběl i na oslavě narozenin Jennifer, která proběhla před týdnem v restauraci Nick & Toni’s v Hamptons.

Přestože především Jennifer prý vynaložila hodně úsilí na záchranu vztahu, oba jsou prý natolik rozdílní, že to nemohlo dopadnout jinak. „Nikdy se nepřestanou milovat, ale ona ho nemůže ovládat a on ji nemůže změnit. V žádném případě to nemohlo vydržet,“ sdělil přítel páru magazínu In Touch.

Další články

Načítám