Hlavní obsah
Článek

Během letošního 81. ročníku Benátského filmového festivalu se uskutečnila i premiéra dlouho očekávaného akčního filmu Wolfs s Bradem Pittem (60)Georgem Clooneym (63) v hlavních rolích. Ti pochopitelně nemohli chybět na nedělním slavnostním promítání…

Zatímco Brad poprvé zavítal na oficiální akci po boku své půvabné partnerky Ines De Ramon, jeho kamaráda George Clooneyho pochopitelně doprovázela jeho neméně krásná manželka Amal. Tentokrát to byl ovšem především George, kdo zabodoval svým vřelým přístupem nejen k přítomným fotografům, ale i k ostatním fanouškům čekajícím na podpis, kterým se věnoval v závěru svého vystoupení během premiérového večera.

Usměvavý Clooney, který spolu s Pittem ztvárňuje ve zmiňovaném snímku elitního kriminalistu, po příjezdu na místo nejdříve zavítal na červený koberec se svou ženou. Ta ve žlutých šatech s vlečkou vedle svého muže opět zářila. Poté už se ale dostaly na řadu především hlavní hvězdy filmu, a tak pózoval George s Bradem, jak sólo, tak i společně, a dokonce si střihli i krátkou taneční vložku. S fotografy průběžně Clooney prohodil vždy několik vět a s několika z nich si byl i plácnout a potřást rukou.

V jeden moment ovšem rozjásal davy, když mezi další skupinku fotografů doslova skočil, přičemž jedné z dam vzal fotoaparát a zkusil si s fotografy na chvíli otočit roli. Na druhé straně jej pak následoval i Brad. Clooney dokonce v jednu chvíli také přiskočil na pomoc jednomu z fotografů, který zavrávoral a upadl. Herec mu pomohl zpátky na nohy, zatímco jeho manželka se snažila následovat svého muže a rovněž podávala pomocnou ruku.

Není divu, že záběry z premiéry v Benátkách nadchly fanoušky, kteří se shodují, že se již nyní nemohou dočkat dalších premiér filmu a toho, co si letití kamarádi opět přichystají. Brad s Georgem, kteří spolu už excelovali v Dannyho parťácích, údajně za roli oba inkasovali 35 milionů dolarů a podle zasvěcených zdrojů celý snímek vyšel na 200 milionů dolarů. Film přitom bude možné v kinech v USA navštívit pouze po dobu jednoho týdne a následně půjde rovnou na stream tvůrčí společnosti Apple, čímž se stane nejdražším televizním filmem, který byl kdy natočen.

Další články

Načítám