Hlavní obsah
Článek

Není to tak dlouho, co spisovatelka Bára Nesvadbová (49) přiznala, že má už přes deset let stejné míry a s figurou se nijak netrápí. A to ani pár měsíců před oslavou životního jubilea.

Do klubu padesátnic vpluje platinová blondýnka na začátku příštího roku a na udržení si stále stejné postavy má osvědčené triky, které jí i po letech skvěle fungují. „Větší výkyvy váhy jsem nikdy neměla. Vždycky, když ztloustnu dvě kila, tak tři dny nejím. A kupodivu mi to pořád funguje a moje tělo se ke mně chová relativně slušně,“ svěřila se pro Super.cz Bára, která si užívala u moře.

S kamarádkou odcestovala do Řecka, kde si užívala krásné počasí, koupání v moři a výborné jídlo. Během pobytu se pustila i do focení. A přestože před objektivem začala pózovat v černých šatech, po chvilce svůj model odhodila. Ověšená šperky známé české bižutérie se předvedla v plavkách.

S černým kloboukem, výraznými brýlemi a dvoudílných plavkách s průstřihy vystavila své křivky na břehu moře a předvedla, že kila navíc rozhodně řešit nemusí. „Jsem se zamiloval,“ napsal jí ke snímkům, které sdílela, jeden z jejích fanoušků. „Vypadáte úžasně,“ stálo v další pochvalné zprávě, kterou spisovatelka za snímky dostala.

Další články

Načítám