Hlavní obsah
Článek

Velkolepá meet up akce s youtuberem Jonem Mariánkem a nejslavnějším americkým internetovým tvůrcem Jakem Paulem zanechala v návštěvnících hořkosladkou pachuť v ústech. Na sraz dorazily tisíce lidí, kteří se rozdělili na dvě poloviny - první odcházeli s nadšením, druhý tábor se zklamáním. Mnozí fanoušci zuří a Mariánek čelí velké kritice.

Kontroverzní český youtuber Jon Mariánek, který v posledních letech žije svůj život snů v Americe po boku své partnerky Abby, se po pěti letech vrátil domů do Česka. Při té příležitosti uspořádal sraz se svými fanoušky, na který lákal nejen svou maličkostí, ale také přítomností nejslavnějšího amerického youtubera a boxera Jakea Paula. Kromě toho davy návštěvníků přiměl k účasti díky hodnotným cenám - deset šťastlivců se z akce mohlo vrátit s novým autem nebo s balíkem peněz v kapse. Tak se taky stalo, meet up se uskutečnil v úterý 13. 8. v Riegrových sadech.

Akce však vyvolala rozporuplné reakce lidí a Mariánek nyní čelí ostré kritice, někteří z návštěvníků zuří. „Prostě mi to nedá, ale byl to neskutečný ojeb na fanoušky. Stát dvě hodiny ve více než 30 stupních ve frontě, VIP zóna úplně tragická, žádný catering, pití na 5 minut a výhled ze zóny nejhorší z celého areálu. Auta na rozdání staré šlupky, stage minimalistická a low cost… A dalo by se pokračovat dále, hlavně, že tečou korunky,“ nebo „Jsem -5000 Kč a nemám ani fotku a ani kartu podepsanou která byla zaručena ke vstupu,“ reagují rozhořčení fanoušci pod příspěvky Jona Mariánka na sociálních sítích.

Obdobné reakce se množí. „Jone, neber to hejt vyloženě na Tebe, ale ta akce byl průser. VIP mě stálo 2500 Kč. 2 hodiny jsem čekal v klasické řadě, kde bylo milion lidí a po dvou hodinách dáš do stories, že VIP vstup je dole. Při vstupu do VIP na nás čekal catering v podobě vody, pár piv a oříšků. Během 20 minut bylo vše pryč a nikdo to už nedoplnil. Catering jednorázový v hodnotě cca 1000 Kč pro všechny VIP vstupy. Vidět Vás na stage bylo také obtížné (cca 20 metrů) a jestli jsi přišel na naší VIP stranu cca 3×, tak bylo moc,“ hodnotí zklamaní návštěvníci.

Samotný Mariánek se k negativní zpětné vazbě zatím nevyjádřil, čímž si také příliš sympatií nezískává. „Jak dělá mrtvého brouka, je p*del,“ konstatují lidé. Jak to na akci vypadalo, se podívejte zde.

Další články

Načítám