Hlavní obsah
Článek

Clash of the Stars se hodlá rozloučit se svými fanoušky ve velkém stylu. Moderátor organizace Jakub Jíra pro Super.cz nastínil, jak bude vypadat poslední galavečer, a prozradil, že v kleci se možná ukáže i promotér Tomáš Le Sy. Jak to bude s avizovaným koncem?

Po zářijovém 9. turnaji vedení Clash of the Stars šokovalo fanoušky. Oznámilo totiž termín a místo konání nadcházejícího galavečera s číslem 10 se slovy, že se bude jednat o jejich vůbec poslední akci – ta proběhne za necelé 2 měsíce v Brně. Jak bude „rozlučka“ s fanoušky vypadat? „Určitě se fanoušci můžou těšit na pořádnou dávku show, to by jinak nebylo Clash of the Stars,“ říká na úvod moderátor Clashe Jakub Jíra pro Super.cz. Jak prozradil, tradičně nebude chybět dávka bizáru, ale i kvalitní souboje. V kleci se navíc možná konečně objeví i promotér Tomáš Linh Le Sy!

„Těšit se mohou na krásné sportovní výkony, máme tam spoustu zápasů, i těch sportovně atraktivních. Oslovili a domluvili jsme mnoho profesionálů, to je další věc, na kterou se můžou lidé v rámci 10. turnaje těšit,“ láká Jíra. Vstupenky na galavečer jsou již beznadějně vyprodané. „Také na spoustu navrátilců, kteří už u nás zápasili, a nechci to zakřiknout, ale nejspíše se mohou těšit i na ten nejočekávanější zápas, který v Clashi lze momentálně udělat… A to je zápas mezi promotérem Tomášem Le Sym a Alešem Bejrem,“ dodal. Souboj Le Sy versus Bejr zatím není oficiálně potvrzený.

Jakub se rozpovídal i o avizovaném konci. „Je to opravdu poslední turnaj Clash of the Stars, žádný jiný turnaj Clash of the Stars nikdy nebude,“ uvedl stroze.

3
fotky

Další články

Načítám