Hlavní obsah
Článek

Stejně jako děti jejího bratra, hokejisty Radko Gudase (34), jsou i dcera Emily a syn Marko zpěvačky Karolíny Gudasové (32) zvyklé na fotoaparáty a kamery. Pravidelně účinkují v maminčiných klipech a Emilka, která v září oslaví sedmé narozeniny, dostala i svoji první muzikálovou roli.

„Emilka hodně sportuje. Chodí taky na hokej, tenis a gymnastiku. Ten hokej mě překvapil, že ho hraje Mareček, je v pohodě, ale u holčičky jsem si myslela, že by mohla dělat krasobruslení, jako když jsem byla malá já. Ale po roce mi řekla, že by chtěla hrát hokej jako bratr. Byla jsem trochu zklamaná,“ řekla Karolína.

Holčičku ale baví také hudba a divadlo, hraje na klavír a chodí do maminčina studia Karol a Kvído. „Udělala konkurz do divadla, od listopadu bude hrát v Dětech ráje 2, takže je taková všudybylka, od všeho něco. Nevím, jestli je to dobře. Ale postupně si hledá svoji cestu,“ míní zpěvačka, která sama roli ve stejném muzikále nedostala. „Zatím chtějí ji a mě ještě ne, tak uvidíme,“ krčila rameny.

Na divadlo má ale stejně vzhledem ke svému vlastnímu projektu méně času. „Nechci zkoušet jedno představení za druhým, protože bych to prostě fyzicky nedala a moje rodina by trpěla a moje rodina je na prvním místě,“ říká držitelka prestižní divadelní ceny Thálie za muzikál.

Karolínu její projekt pro děti Karol a Kvído zaměstnává především o víkendech. Jinak prý fungují jako normální rodina. „Od pondělí do pátku jsem jako každá máma. Samozřejmě jsem na e-mailu, e-shop, tyhle věci řeším, ale pořád se to dá, děti chodí do školky, do školy. A ty víkendy s nimi zase víc tráví můj muž, protože ten zase přes týden trénuje na Spartě nebo reprezentaci,“ vysvětlila, jak to mají doma s manželem, bývalým brankářem NHL Michalem Neuvirthem, rozdělené.

„Snažíme se hodně cestovat. S dětmi rádi jezdíme na hory, snažíme se trávit ten čas hodně aktivně. Samozřejmě máme rádi televizi, díváme se na pohádky. Ale pokud máme dva tři dny, tak se snažíme někam vyrazit, protože mi přijde, že to cestování nás jako rodinu nejvíce obohacuje a nejvíc utužuje. Takže ten aktivní čas strávený u sebe a ne jen, že jsme doma a jsme na telefonu. Zážitky jsou pro nás alfa a omega,“ doplnila k domácímu programu Karolína.

Další články

Načítám