Hlavní obsah
Článek

Ve své době nebylo v Hollywoodu slavnějšího dítěte, než byla dcera Toma Cruise (61)Katie Holmes (45) Suri Cruise. Z okatého děvčátka ale vyrostla krásná slečna, která nedávno oslavila osmnácté narozeniny.

Suri patřila k nejsledovanějším dětem Hollywoodu, její maminka Katie Holmes ji jako milovnice módy uměla stylově obléct a Suri se v této oblasti pomamila. Fotografové ji zvěčnili na jejím maturitním plesu, kde jí to neskutečně seklo. Ve slušivých šatech a botech na vysokém podpatku byla jednoznačně hvězdou maturitního ročníku.

Suri se skvěle bavila v luxusním newyorském baru Ascent Lounge na Upper West Side. Po boku začínajícího hudebníka Tobyho Cohena, který jí dělal doprovod na ples, zářila jako sluníčko. Zda se zároveň jedná o její přítele, ale není známo.

Suri se v posledních letech snaží „splynout s davem“ a trávit čas jako normální holka se svými vrstevníky. Suri není se svým otcem Tomem Cruisem už dvanáct let v žádném kontaktu. Manželství Toma Cruise a Katie Holmes se rozpadlo, když bylo Suri pouhých šest let. Její matka si údajně přála, aby se Suri zbavila vlivu scientologické církve, ve které je herec, a tak ji od něj zcela odstřihla. O konkrétních důvodech rozchodu ale rodina oficiálně nemluvila.

S maminkou Katie Holmes žije Suri v New Yorku a jak už bylo zmíněno, má stejně jako ona zálibu v módě, kterou plánuje studovat a naplno se jí věnovat.

Další články

Načítám