Hlavní obsah
Článek

To, že se Heidi Janků (61) umí odvázat, vědí všichni. Nejvíce to dokázala během loňského února, kdy pařila s Leošem Marešem (48)Štěpánem Kozubem (28) v jednom pražském klubu a skončila rozdivočená na stole. Nyní rok a půl od peprné noci ukázala, že mezi fešáky je zpěvačka nejšťastnější.

V bikinách řádila mezi čtyřmi muži, a to ještě před kamerami. Natáčela totiž nový klip k písni Tahiti a čtyři fešáci jsou samozřejmě její hudebníci z kapely Heidiband. Natáčení probíhalo u Heidi doma u bazénu v Uhříněvsi. Už teď je jasné, že až klip vyjde, bude se na co dívat.

Oblíbená zpěvačka ukazuje, že věk je jen číslo a že ženy mohou být sexy v každém věku. Jak si sama černovláska udržuje své štíhlé křivky? „Jím všechno, ale střídmě, malé porce. Ale klidně i o půl dvanácté v noci. Ale tělo se mění, ty změny vidím každé ráno, i spalování je pomalejší,“ svěřila se nedávno Super.cz.

A když se vrátíme k jejímu domu, je ráda, že natrvalo tam žádného muže nemá. „Ať vždycky něco udělá, třeba jako zahradník, ale natrvalo v žádném případě. Mně stačí Eda (pes – poznámka redakce),“ svěřila se se smíchem v nedávné rozhovoru Heidi.

Další články

Načítám